Joffrey
- Joffrey
-
Użytkownicy
-
-
6 postów
-
2 Obserwujących
Witam.
Chciałbym się dowiedzieć jak u was tych, którzy zajmują się webdesignem (layouty, bannery..) radzą sobie z zarabianiem i jak to było u was na początku? Gdy zaczynaliście to bez żadnego portfolio próbowaliście jakichś zleceń czy może tworzyliście przykładowe projekty i udostępnialiście je za darmo? Czy próbowaliście też jakiejś sprzedaży na portalach/forach zagranicznych/polskich?
Napisany 21.07.2015 - 23:47
Zielsko
- Zielsko
-
Administratorzy
-
-
146 postów
-
98 Obserwujących
U mnie trafił się jeden klient, serwer na którym grałem. Zrobiłem dla nich stronę www, a później to już samo poszło z polecenia.
Praktycznie nigdy nie szukałem
Napisany 22.07.2015 - 06:08
Joolka
- Joolka
-
Użytkownicy
-
-
2 postów
-
0 Obserwujących
Na początku robisz znajomym, a później znajomym znajomych. Jeżeli jest się dobrym to już dalej się rozkręci 
Napisany 23.07.2015 - 12:52
Joffrey
- Joffrey
-
Użytkownicy
-
-
6 postów
-
2 Obserwujących
Na początku robisz znajomym, a później znajomym znajomych. Jeżeli jest się dobrym to już dalej się rozkręci 
Czegoś takiego chce uniknąć bo zwykle działa coś takiego jak "kolega to zrobi taniej/prawie za darmo"
Napisany 23.07.2015 - 17:31
SeetroX
- SeetroX
-
Artani Team
-
-
62 postów
-
25 Obserwujących
Kolegom nie rób, bo później wyjdziesz na tego " Ej przemek co Ty od kumpla hajjss chcesz ", nie ważne że spędziłeś nad tym kilka dni. Lepiej szukać czegoś na necie, w końcu ktoś Cię zauważy jak jesteś dobry.
Napisany 06.08.2015 - 13:52
Artloop
- Artloop
-
Użytkownicy
-
-
4 postów
-
0 Obserwujących
Znacie może jakiś kurs CSS i html? Ktoś kto zajmuje się webdesignem to powinien co nieco ogarniać, a ja to jestem totalny "matoł" w tym zakresie 
Napisany 04.03.2016 - 11:12
Komentarze