Skocz do zawartości

Zdjęcie

[AMA] Rzuciłem studia na asp

życie studia

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
3 odpowiedzi na ten temat
keik
  • keik
  • Użytkownicy
  • Obserwuj
  • 13 postów
  • 6 Obserwujących

Rzuciłem Gdańskie ASP wydział rzeźby, jak ktoś ma jakieś pytania nt. egzaminów, studiowania, picia alkoholu i narkotyków to chętnie odpowiem.

Napisany 01.10.2016 - 00:10

fffaron
  • fffaron
  • Użytkownicy
  • Obserwuj
  • 2 postów
  • 5 Obserwujących

Co w sumie było powodem takiego rzucenia ASP?

Napisany 06.10.2016 - 12:00

keik
  • keik
  • Użytkownicy
  • Obserwuj
  • 13 postów
  • 6 Obserwujących

W największym skrócie:
na rekrutację zapasową poszedłem dla beki, bo nawet nie rzeźbię, o dziwo dostałem się z pierwszej lokaty, po pół roku zajęć odezwała mi się stara kontuzja pleców co skutkowało przymusowym urlopem (rok), wróciłem na studia, niby fajnie ale wkurwiał mnie profesor od rzeźby i jeden asystent, klimat średni, ludzie zajebiści, ale jestem starym grzybem (29 eonów) więc poczułem, że to nie jest to, co teraz powinienem robić, oblałem w chuj nudną historię sztuki i poprawkę, i stwierdziłem "chłopie, nie męcz się, idź żyć gdzie indziej".

PS: to prawda.

Ogólnie mogłem iść na grafikę/malarstwo, ale chciałem spóbować czegoś nowego. No to spróbowałem :^)

Napisany 06.10.2016 - 18:47

fffaron
  • fffaron
  • Użytkownicy
  • Obserwuj
  • 2 postów
  • 5 Obserwujących

W największym skrócie:
na rekrutację zapasową poszedłem dla beki, bo nawet nie rzeźbię, o dziwo dostałem się z pierwszej lokaty, po pół roku zajęć odezwała mi się stara kontuzja pleców co skutkowało przymusowym urlopem (rok), wróciłem na studia, niby fajnie ale wkurwiał mnie profesor od rzeźby i jeden asystent, klimat średni, ludzie zajebiści, ale jestem starym grzybem (29 eonów) więc poczułem, że to nie jest to, co teraz powinienem robić, oblałem w chuj nudną historię sztuki i poprawkę, i stwierdziłem "chłopie, nie męcz się, idź żyć gdzie indziej".

PS: to prawda.

Ogólnie mogłem iść na grafikę/malarstwo, ale chciałem spóbować czegoś nowego. No to spróbowałem :^)

Na malarstwo? Nie strzelaj sobie w kolano. No,chyba ze idziesz na malarstwo jako drugi kierunek. 

Jakiś plan B, skoro odpadłeś z ASP? 

Napisany 08.10.2016 - 18:03

0 użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników